'Eladó 36m2 Óbudai lakás, tulajdonostól!'  • Ár: 32800000.00 Ft
  • Hirdetés azonosító: 905
  • Ország: Hungary
  • Megye: Budapest
  • Város: Budapest
  • Kerület: 3. Kerület
Közzétéve: Február 21, 2019 Módosítva: Május 30, 2019 Profil megosztás 121 views


LeírásEladásra kínálunk, közvetlen tulajdonostól, egy 36 négyzetméteres, galériázott, Óbudai lakást.

A lakás Óbuda frekventált helyén, egy közlekedési csomópontban, 3 percre a hév Tímár utcai megállójától, 2 percre a 9, 109, 111, 923, 934 es buszmegállóktól, 5-10 perc sétára a 17, 19, 41 es villamosmegállóktól helyezkedi el. Elegáns, gyorsan fejlődő, biztonságos környéken, egy kedves kis belső udvarral rendelkező, 10 lakásos műemléki házban található.

Barátságos kedves szomszédok, ezért a belső udvarnak családias hangulata van.

A lakás előtt egy szabadon használható kb. 10 négyzetméteres kert rész, kedv szerint használható és lekeríthető a kertészkedni vágyóknak. A természet és a sportot kedvelőinek a Margitsziget és a Duna egy karnyújtásnyira van, illetve a Császár Komjádi uszoda, összesen 4 buszmegállónyira található. A kirándulni vágyóknak pár perc a Szentendrei hév vonala. Két buszmegállónyira található a Lajos utcai piac, illetve egy utcával feljebb több kávézó és étterem. Összesen 10 percnyi tömegközlekedésre található az Eurocenter, ahol több nagyobb bolt és mozi is van. A kultúrát kedvelők számára 15 perc sétányira van több múzeum és a Szent lélek tér, ami Óbuda egyik legvarázslatosabb része, az ókori villákra épített házaival. A csodálatos Kiscelli múzeum és a mellette található hangulatos kis erdő, összesen 20 perc sétányira helyezkedik el, ami kedvelt hely a kutyások és a kirándulni, sütögetni vágyók számára. Közvetlenül a Hév megálló előtti, parkosított részen található több szabadtéri edzőgép és egy nagyobb játszótér is.

A lakásnak jó adottságai vannak és méretéhez képest, nagyobb fürdőszobával és sarokkáddal rendelkezik. A nagyszoba tágas, köszönhetően a nagy belmagasságnak, és két hatalmas udvarra néző ablakon keresztül a déli órákban sok napsütés éri. A lakáshoz tartozik egy közös használatban lévő, nagyobb pince helyiség is.

A fűtése önálló gázkonvektoros, ami egyénileg szabályozható. A lakásnak saját vízórája van és egyéni fogyasztású.

Tökéletes lehet fiatal pároknak, első lakásnak és befektetésnek. A lakás erősen felújítandó, de nagyszerű lehetőségek rejlenek benne.

Ára: 32,8 millió.
Érdeklődni telefonon: 06/20-31-46-901