'Budapest, XX.ker. Ősz utca'  • Ár: 51.00 Ft
  • Hirdetés azonosító: 1711
  • Ország: Hungary
  • Város: Budapest
  • Kerület: XX.kerület
  • Cím: Ősz Utca
Közzétéve: Augusztus 10, 2020 Profil megosztás 96 views


LeírásA XX. kerületben, az Ősz utcában 51.900.000,-Ft irányárral eladó, 464 m2-es telken, osztatlan közös tulajdonban lévő, saját tulajdonú, 109m2-es, kétszintes tégla ház. Az ár alkuképes. A tulajdoni viszonyok rendezettek, ügyvéd által ellenjegyzett, érvényes, mindenre kiterjedő használati megosztással rendelkezünk. Az ingatlan per- és tehermentes. A földhivatali ingatlan-nyilvántartási térképen minden épület feltüntetett. Összközműves, különálló, egyedi fogyasztásmérő órákkal ellátott. Közös költség nincs. A víz, gáz, villany alacsony átalánydíjas. Tartó- és tetőszerkezete különálló, nincs kapcsolatban a szomszédos házzal. A ház a hátsó telekhatáron helyezkedik el, a szomszédos házak takarásában, a forgalom zajától védve. Az utcáról csak a tető egy része látszik. Az alsó szint 1950 után épült, a felső szint 2005-ben. Elkerített, futónövényekkel elszeparált 10,26m2-es, betonnal és beton járólappal burkolt terasz, valamint zárt, beton alappal rendelkező, téglából épült, cseréppel fedett, száraz, 6m2-es kerti kamra/tároló tartozik hozzá. Két bejárata van a háznak. Az udvar felőli a főbejárat, a másik a terasz felől nyílik. Az alsó szinten az előtér, konyha+étkező, fürdőszoba+WC (egy légtérben), valamint egy szoba helyezkedik el. Az emeleten további két lakószoba található. A szobák és a konyha fűtése gázkonvektoros. Ugyan nem cirkó, azonban így nem fordulhat elő, hogy a teljes ház, akár rövid ideig is fűtés nélkül maradna. A fürdőszobában elektromos fűtőpanel van, de a gázcső csonkja is be van vezetve. A meleg vizet villanybojler biztosítja, mely két éves. 1990-ben az alsó szint beton aljzattal, nedvesség elleni szigeteléssel lett ellátva. Teljes villany-, csatorna- és vízvezeték csere is történt. A falak kívülről nedvesség elleni és Dryvit hőszigetelést kaptak. A tetőszerkezet az építésekor plusz hőszigetelést kapott. A zsindelytető 2019-ben lett felújítva. A fürdőszobában a kád és a vízvezeték csövek 2020-ban lettek cserélve. A szobák és a lépcsőház laminált padló burkolatúak. A konyhában PVC burkolat van, mely melegebb hőérzetet biztosít. A fürdőszoba és az előtér mázas kerámia burkolatot kapott. Az alsó szinten lévő szoba ablakai karbantartott, hagyományos fa ablakok dupla szárnyakkal, redőnnyel, szúnyoghálóval. A fürdőszoba, konyha, lépcsőház ablakai hőszigetelt üveggel ellátott fa ablakok. Az emeleten hőszigetelt üveggel ellátott fa ablakok vannak, redőnnyel, szúnyoghálóval, és rolóval ellátottak. A terasz alkalmas grillezésre, bográcsozásra, gyerekeknek kis homokozó vagy medence elhelyezésére. Valódi oázis, nyári reggelikhez, hangulatos vacsorákhoz. A locsolás esővízzel történik. A délelőtti órákban a fürdőszoba, konyha+étkező, lépcsőház, valamint az egyik fenti szoba, délután az emeleti szobák vannak benapozva. A falak szárazak. Energetikai tanúsítvánnyal rendelkezünk. A fürdőszoba területe válaszfal áthelyezéssel növelhető. Tisztasági festés után lakható, tetszés szerint átalakítható.
Közlekedés szempontjából nagyon jó az elhelyezkedése. 2’-re van a 3-as, 51-es, 52-es villamos megállója, melyekkel a belváros, a nagykörút 20’ alatt megközelíthető. A ráckevei HÉV 15’-re van gyalog. Tömegközlekedéssel 15’-en belül elérhető az Ecseri úti, Határ úti metróállomás. Ami még a közelben van, gyalogosan is néhány perc alatt elérhetők: háziorvosi, szakorvosi, gyermek és állatorvosi rendelők. Benzinkutak, bevásárlóközpontok, bölcsődék, óvodák, iskolák, gimnáziumok, posta, csarnok, piac, jégcsarnok, uszoda, strand, szánkódomb, kutyafuttatók. Hipermarket, Lidl 5’. A sétáló utcában üzletek, bankok, Kormányablak. A Duna-part 25’ gyalog.
Az utcafronti ház felújítás előtt áll. A hangulat családias. A szomszédok segítőkészek, minden megbeszélhető.
Az ingatlan alkalmas lehet fiataloknak családalapítás előtt, kisgyerekekkel, befektetés céljából, akár 4-5 főnek is kiadható.
Van saját ingatlanosunk, más ingatlanközvetítőkkel NEM kötünk megállapodást!További képeket szívesen küldök.Érdeklődni minden nap, 8-20 óra között, a következő telefonszámon lehet: 0620 9458 524.