'2821 Gyermely Iskola u. 47.'  • Ár: 13200000.00 Ft
  • Hirdetés azonosító: 1961
  • Ország: Hungary
  • Megye: Komárom-Esztergom megye
  • Város: Gyermely
  • Kerület: Gyermely
  • Cím: Iskola U. 47.
Közzétéve: Július 12, 2021 Profil megosztás 32 views


LeírásA hirdetésünkben szereplő ingatlan Gyermelyen az egyik utolsó eladó üres lakóövezeti telek! Az ingatlan már beépült területen fekszik. A környező terület csendes nyugodt, zöld övezeti. A lakóközösség barátságos, csendes, nyugodt, családias, többnyire helyi származású lakosokból áll. A telek ideális lehet gyermekkel rendelkezőknek is, ugyanis a helyi általános iskola az utcában, az óvoda is csak néhány perc sétára található, de a csendre, pihenésre, nyugalomra vágyók is megtalálhatják itt számításaikat. Budapesttől mindössze 40 perc autóút választja el.

Az ingatlanra jelenleg jogerős építési bejelentés él lakóépület építésére vonatkozóan , mely jogutódlással (szerződéskötéstől számított 2-3 héten belül lebonyolítható) azonnal megkezdhető, nem kell hónapokat elvesztegetni a tervezéssel, bejelentéssel, engedélyeztetéssel.
A jelenleg hatályos építési jogszabályok értelmében a tervanyagtól teljes mértékben el lehet térni, akár egy teljesen más megjelenésű, méretű, alapterületű, egyedi lakóépület is megépíthető. Ehhez az szükséges, hogy kivitelezés közben át legyen tervezve az épület és a helyszínen rendelkezésre álljon a módosított tervanyag. (Tervezésében igény szerint az új tulajdonosoknak segítséget tudunk nyújtani, ugyanis lakóépületek tervezésében jártas szakemberek vagyunk.).


Az ingatlan főbb adatai:
Címe: Gyermely, Iskola utca 47. szám alatt, lakóövezeti telek, jogerős építési dokumentációval
Telek mérete: 879 m2
Közművek: Telken belül víz, csatorna megtalálható. Az elektromos áram és a földgáz meg lett igényelve, bekötésük közeljövőben várható.
Utca összközműves, telek előtt minden kőműhálózat megtalálható.

Helyi építési szabályzat szerinti előírások a telek beépíthetőségére vonatkozóan:

Övezeti előírások!
Lke-1 jelű kertvárosias lakóövezet


Beépítési mód: oldalhatáron álló
Beépítettség: max. 30 % (Bruttó 263 m2 alapterületű épület építhető rá összesen)
Építménymagasság: max. 4,5 m (ez egy számítási érték, nem a tetőmagasságra, vagy a homlokzat magasságára vonatkozik)
Építési hely: előkert: min 3 m
oldalkert: min. 4m a kialakult beépítéseknél
hátsókert: min. 6 m”